Акција!

Betonski blokovi

65.00din 60.00din

betonski blokovi

Cena po komadu

Betonski blokovi             Još jedan fantastični građevinski materijal koji je uveliko olakšao zidanje je svakako betonski blok. Sa velikim betonskim blokovima izuzetno se lako i brzo zida. Oni se prave od smese cementa i kvalitetnog drobljenog kamena. Kako bi se ta smesa kvalitetno fromirala primenuju se vibracije i koriste specijalne prese. Bilo je potrebno dosta vremena da se razvije ova tehnologija i da se beton iskoristi na još jedan fantastičan način. Ovako formirana smesa garanutuje kvalitet betonskog bloka, njegovu masivnost, otpornost i izdržljivost Betonski blokovi su pogodni za izgradnju pregradnih i nosivih zidova koji se malterišu. Ono što je posebno interesantno je da postoje i tzv. dekorativni betonski blokovi preko kojih se ne malteriše. Oni su nešto drugačiji od standardnih betonskih blokova za obično zidanje, i mogu zaista biti veoma lepi. Dekorativni blokovi se koriste za ograđivanje dvorišta, i uređenje vrtova. Kako ih ima u različitim oblicima, veličinama i šarama sigurni smo da i za Vaše potrebe postoji idealni dekorativni betonski blok. Zidanje bilo kojeg zida velikim betonskim blokovima biće veoma brzo i jednostavno, ali ono što je važno znati je da pored dekorativnih betonskih blokova, postoji još nekoliko vrsta; betonski blokovi se dele prema nameni i dimenzijama, a najčešće se koriste sledeće vrste:

  • Običan betonski blok

Najčešće se koristi za zidanje podruma i raznih potpornih zidova.

  • Termoizolacioni betonski blok

Ukoliko Vam je potrebno da prostorija koju zidate bude veoma dobro toplotno i zvučno izolovana, onda će Vam od najveće koristi biti ovi termoizolacioni betonski blokovi.

  • Unutrašnji-pregradni betonski blok

Svaki unutrašnji pregradni zid biće vrlo brzo i lako sazidan ovim betonskim blokovima. Zbog čega je zidanje betonskim blokovima toliko brzo i lako?             Zidanje betonskim blokovima je brzo i lako ne samo zbog dimenzije blokova već i zbog jednostavnosti slaganja koju mu omogućavaju posebno konstruisani žljebovi. Zato što fantastično naležu jedni na druge, betonski blokovi garantuju pravu mehaničku stabilnost zida. Još jedna velika prednost betonskog bloka su komore koje se u njemu nalaze, a koje omogućavaju jednostavno sprovođenje raznih instalacija (elektro, vodovodnih, grejnih…). Betonski blokovi su izuzetno otporni, čvrsti i trajni. Koje su mane zidanja betonskim blokovima? Zidanje je suviše jednostavno! Šalu na stranu, zidanje betonskim blokovima, zaista nema mana. Ukoliko ste se odlučili za najjednostavniju varijantu zidanja – za zidanje betonskim blokovima, znajte da kod nas možete poručiti samo najkvalitetniji potrebni građevinski materijal. Mi Vam nudimo sve navedene vrste betonskih blokova, različitih dimenzija. Ukoliko su Vam potrebni kompaktni i kvalitetni betonski blokovi, odličnih termoizolacionih karakteristika, došli ste na pravo mesto. Nema potreba da i dalje tragate, izračunajte koliko Vam je kojih betonskih blokova potrebno i pozovite nas. Sa našim betonskim blokovima Vaš posao će biti gotov za čas. Za sigurne i čvrste zidove, brzo i krajnje jednostavno zidanje, za dobru termoizolaciju  i za jednostavno postavljanje instalacija – naši betonski blokovi Vam stoje na raspolaganju. Otkrite lakoću i lepotu zidanja sa našim profesionalnim građevinskim materijalom!

Cena je po komadu

Категорија:

Опис

Betonski blokovi

 

Рецензије

Још нема коментара.

Be the first to review “Betonski blokovi”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *