Акција!

Giter blokovi

37.00din 29.99din

Категорија:

Опис

Giter blokovi

Kao što je čovek vremenom iznalazio više različitih materijala za izgradnju, pa je postepeno došao i do izuma nekih veštačkih materijala, tako je i one prirodne uspeo da unapredi. Jedan oblik unapređene cigle, odnosno opeke, je popularni giter blok. Šta je u stvari giter blok i kako se on razlikuje od dobro nam poznatog građevinskog materijala – cigle? Giter blok je zapravo jedna vrsta cigle većih dimenzija. Osim toga giter blokovi nisu puni poput nekih cigli, već poseduju svoje šupljine, tkz. komore. Poznato je da je vazduh dobar izolator, pa tako ove komore pružaju dadatnu izolaciju objektima koji su sagrađeni od giter blokova. Njaveća prednost ovih opeka je naravno u veličini. Mnogo se brže i lakše zida slažući opeke velikih dimenzija nego li sa standardnim malenim ciglama. Dobra izolacija, brza gradnja i jeftina cena učinile su da giter blok postane veoma popularan građevinski materijal.

Giter blokovima se zidaju veliki noseći zidovi, ali samo oni čija završna obrada fasade podrazumeva malterisanje; giter blok se ne može poput fasadne cigle ostaviti slobodan i otvoren za spoljne uticaje. Postoji više vrsta giter blokova, a oni se razlikuju po svojim dimenzijama, ali i po raspoređenosti i veličini komora koje poseduju. U zavisnosti od debljine zidova koje planirate da gradite biće Vam potrebni jedni ili drugi giter blokovi. Kod nas možete pronaći sve vrste giter blokova i to najboljeg kvaliteta. Za sigurnu, brzu i povoljnu gradnju – poručite sav neophodni građevinski materijal kod nas!

Iako je giter blok nastao sa namerom da se unapredi cigla i da joj se pridodaju karakteristike dobre termoizolacije, mnogi zidari nisu zadovoljni ovim unapređenjem. Naime, čini se da izolacija nije toliko dobra, koliko se isprva pretpostavljalo da će biti. Ukoliko Vam je prilikom zidanja najvažnije da imate dobru izolaciju, ne morate zaboraviti na ovo krajnje brzo i jednostavno zidanje giter blokovima, sve što treba da uradite je da dodate stiropor. Izolacija stiroporom biće sasvim dovoljna, te ćete moći svoje zidanje da završite prilično brzo i jednostavno, a da Vam u toj novoj prostoriji ne bude ni previše toplo ni previše hladno. Svaki građevinski materijal ima svoje mane i prednosti, zbog toga je važno poznavati ih sve i znati koji s kojim ukombinovati da bi se mane prevazišle a prednosti iskoristile. Defintivno je zidanje giter blokovima u kombinaciji sa izolacijom od stiropora jedno takvo praktično i povoljno rešenje.

Odlučili ste se za brzo i povoljno zidanje? Tragate za kvalitetnim giter blokovima? Došli ste na pravo mesto. Pozovite nas, kažite koja Vam je vrsta giter blokova potrebna – obavite svoju porudžbinu najpristupačnjijeg profesionalnog građevinskog materijala i počnite svoju gradnju. Ukoliko ste ranije imali iskustva sa zidanjem ciglama, onda ćete ovom unapređenom verzijom cigle biti zaista oduševljeni. Nećete biti ni svesni kada se zidanje pre završilo Čekamo Vašu porudžbinu!

Cena je po komadu

Рецензије

Још нема коментара.

Be the first to review “Giter blokovi”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *